Hoe gaan wij te werk:

Allereerst maken we een afspraak bij ons, bij u of op een willekeurige locatie.

In een informatief gesprek vertellen wij u wat de procedure voor een nieuwe website is, wat er mogelijk is, wat gewenst is en wat globaal de kosten hiervan zullen zijn. Ook zal in een tijdspad aangegeven worden wanneer de website operationeel zou kunnen zijn. 

Van belang is natuurlijk te weten hoe de website zal gaan heten. De controle of deze naam nog beschikbaar is gebeurt meteen en kan eventueel direct vastgelegd worden als domeinnaam.

Vervolgens vragen wij uw visie te geven hoe u de website graag had gezien, heeft u misschien een website gezien die u heel mooi vind maar deze zou niet bij uw stijl passen qua kleur en vormgeving?

Als u een beeld heeft van wat u mooi vind met de daarbij behorende kleuren zijn we al een goed eind op weg en is de basis voor de nieuwe website gelegd.

 

Wij begrijpen dat iemand nog de informatie op zich in wil laten werken en/of willen bespreken met evt. partners, collega's of medewerkers. Wij gaan ook nog niet aan de slag met het bouwen van de website. Dit gaat pas van start als wij het eens zijn over de uit te voeren werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten.

Neem vandaag nog contact met ons op. Contactformulier

Social media & News feeds

De Social media is 'hot' tegenwoordig. Door het plaatsen van social media iconen komen de bezoekers die hierop klikken direct in uw account.

Ook news feeds -bij een veranderde pagina inhoud- kan worden ingesteld voor bezoekers.